En muista, milloin kuulin ensimmäisen kerran otsikossa mainitun lausahduksen. Se kuulosti näihin päiviin asti hauskalle, tiedättehän, nörtti syö pitsaa ja juo kokista, rapsuttelee kylkiään ja irkkaa alasti nahkatuolilla. Se mielikuva oli vaan kerta kaikkiaan niin loistava, että naurahdin ainakin sisäisesti, kun näin sen jossakin kontekstissa.

Tajusin pari päivää sitten, että sehän voi nykyhetkellä olla suorastaan vaarallista - naureskella sille nimittäin. Arvaan, että kukkahattutädeillä singahtaa permikset suoraksi, jos joku ilmoittaa irkkaavansa alasti. Siellä ne pedofiilit vaan istuu koneen ääressä m****u pystyssä ja irkkaa kuvagalleriassa, hyi kauhistus. Että ihan vapaaehtoisesti ilmoittavat selailevansa tyttöjen kuvia alasti. Ei paljon naurata.

IRC-Gallerian ja IRCin erottaminen on aikuisille, kukkahattutädeistä Valmet-traktorisetiin, harvinaisen hankala homma eikä sitä ehkä voi heiltä odottaakaan. Kuka kertoisi heille, että kaikista alasti irkkaajista tuskin on kovasti haittaa heidän lapselleen? Kenestä on ja kenestä ei, oli tyyppi kuvagalleriassa tai irkissä - sitä on mahdotonta sanoa.

En tiedä kuinka moni äiti tai isi on löytänyt Irkkaan alasti-yhteisön IRC-Galleriasta ja ahdistunut siitä. En myöskään tiedä, kuinka moni siinä yhteisössä olevista irkkaa alasti ilman pedofiilisiä taipumuksia ja kuinka monella niitä on. En tiedä sitäkään, kuinka moni siinä yhteisössä olevasta harjoittaa galleriassa lapsiin kohdistuvaa haureutta siitä ääneen ihkuboksissa toitottaen. Näillä asioilla ei ole väliä, jos ne sadat tuhannet lapset pystyvät sanomaan "ei", jos heidän herkkyyteen yritetään kajota.